Welkom bij Thai Smile

Thaise M
assage in Delft Voorhof
 

Over ons

Mijn naam is Piyada.

Ik ben geboren in het noorden van Thailand in de provincie Udon Thani. Nu woon ik in Delft met mijn man en mijn dochter. Ik vind het mooi om mensen te helpen die problemen hebben met bewegen. Ik wil mij dan ook verder blijven bekwamen in de veelheid van massage methoden en therapieën.

  

 

 

 

Persoonlijk, Betrokken en Bekwaam

Wij werken alleen met gediplomeerde masseuses en hebben veel ervaring in Thaise therapeutische massage. Bij een therapeutische massage is het uitgangspunt meer dan het verlichten van klachten. 
Ik stem de massage af op wat jij nodig hebt en aankan, waardoor de massage een helend en diep ontspannend effect heeft.

Heb je lichamelijke klachten of last van stress geef dit dan vooraf aan. Ik zal hier dan extra rekening mee houden. Mijn praktijk is echt een stukje Thailand in Nederland. De masseuses, de inrichting van de praktijk, de muziek en de geur doen je aan Thailand denken. Je komt echt tot rust tijdens jou bezoek.

Extra stevige brede verwarmde massage bedden voor een optimale massage.

Thaise Traditionele massage,

is een massage met diepe acupressuur en stevige strekkingen waardoor je je lichaam goed voelt. Je pijnlijke plekken komen altijd aan het licht, en die voel je ook.

Wij bouwen de intensiteit van strekkingen en druk langzaam op en stoppen als het lichaam aangeeft dat de grens bereikt is.
De resultaten zijn verbluffend. Na de behandeling voelt u pas hoe soepel uw spieren en gewrichten weer bewegen. Mensen zijn minder stram en voelen zich als herboren.


De ontspanningsmassage,

is een van de meest bekende massagevormen en is duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen. Een ontspanningsmassage kan uiteraard ook werken zonder dat je fysieke klachten hebt. Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorgaande perioden werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust.


Infraroodsauna

Combineer uw massage met onze infrarood sauna.
Infraroodtechnologie wordt erkend als pijnbestrijdingsmethode en wordt wereldwijd toegepast door zorgprofessionals.

De infraroodsauna cabine zorgt voor een natuurlijke warmte.
Spierpijn wordt verlicht en de flexibiliteit van uw gewrichten wordt verbeterd. 
De aangename warmte helpt u te ontspannen tijdens de infraroodsauna en kunt u luisteren naar uw favoriete muziek. 

Indien gewenst doen we er Thaisekruiden bij. Deze kruiden zijn aromatisch en speciaal voor het gebruik in de infrarood cabine. Aromatherapie is een effectieve, holistische geneeskunst, die gericht is op het voorkomen van ziektes en de symptomatische behandeling van lichte aandoeningen. Deze Thaise kruiden zijn samengesteld uit etherische oliën en zorgvuldig geselecteerd. De opname van etherische oliën is het meest effectief door opname via de huid en door inhalatie. De geuren zijn fris en hebben een verkwikkende uitwerking op lichaam en geest.
Uiteraard kunt u ook nog gebruik maken van onze infraroodlamp.

Badkamer

De badkamer wordt na ieder bezoek schoongemaakt zodat u na de behandeling heerlijk kunt douchen en er weer helemaal tegenaan kan. 
Zitruimte

Blijf na afloop van de wellness in onze zitruimte rustig even een kopje thee drinken of een ander drankje. Om na je massage vocht aan te vullen.De wachtruimte

Het kan wel eens voorkomen dat de praktijk nog niet gereed is om u te ontvangen. U kunt dan even plaatsnemen in onze wachtruimte.Geschiedenis

Dr. Jivaka Kumura Phaccha ontwikkelde meer dan 2500 jaar geleden massage als alternatief voor het genezen van kwaaltjes. Hij wordt beschouwd als de vader van de Traditionele Thaise Massage.

In 1832 liet Koning Rama III de teksten over en van de wijze van massage in een muur beitelen van de Tempel met de naam Wat Po. Hij hoopte dat op deze manier de massage behouden zal blijven voor het nageslacht.

Tijdens een bezoek van Koning Bhumibol Adulyadej aan de tempel in december 1964 ontstond het idee om een school op te richten voor Traditionele Thaise Massage. Deze school is gehuisvest op en bij Wat Po en heet “Wat Po Thai Traditional Medical School”. Door het geven van de authentieke Traditionele Thaise Massage aan onze klanten eren wij Dr. Jivaka.


Let op: Wij zijn een gediplomeerde Fysio Massage Praktijk. 

Bij ons vindt u absoluut geen erotische massage, happy-ending, of welke vorm van sexuele handelingen dan ook!

 รับสมัครหมอนวดแผนไทยนะค่ะ ใครสนใจติดต่อได้เลยตามเบอร์เว็ปไชร์ค่ะ

Algemene voorwaarden