Welkom bij Thai Smile

Thaise M
assage in Delft Voorhof
 


Algemene voorwaarden
Indien u gebruik maakt van de diensten van Massagepraktijk Thai Smile dan accepteert u automatisch onze Algemene voorwaarden.

Test

1: Tarieven

De tarieven die u elders op deze website kunt vinden zijn inclusief 21% BTW.

2: Betaling

Gelieve direct na afronding van de massage te betalen. Dit kan contant of via pin. u kunt het bedrag ook mobiel overmaken op de zakelijke rekening van onze Massagepraktijk. Indien een betaling per factuur is overeengekomen dient deze uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan.

3: Annulering

U kunt uw massage afspraak tot 24 uur voor aanvang van de behandeling kosteloos annuleren. Annuleert u uw afspraak te laat dan worden de volledige kosten van de massage bij u in rekening gebracht.

4: Cadeaubonnen

Gekochte cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Cadeaubonnen zijn geldig tot 1 jaar na afgiftedatum.

5: Intake en uw gezondheid

Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen dan dient u dit voorafgaand aan de behandeling door te geven aan Massagepraktijk Thai Smile. Bij twijfel of u zich wel/niet kunt laten masseren verzoek ik u een behandeld arts te raadplegen. Alhoewel onze behandelingen een therapeutische werking hebben vallen ze helaas niet onder het medische domein. 

6: Aansprakelijkheid

U maakt uit vrije wil gebruik van Massagepraktijk Thai Smile. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na de massagebehandeling. Massagepraktijk Thai Smile is geen zorgaanbieder. De massages die worden aangeboden door Massagepraktijk Thai Smile zijn dan ook geen medische behandelingen. Wanneer u zich laat behandelen bij Massagepraktijk Thai Smile is dit geheel op eigen risico. Wij stellen ons ook niet aansprakelijk voor ongevallen in en rondom de massagepraktijk.

7: Klachtenprocedure 

Heeft u een klacht? Dan vinden wij dat heel vervelend voor u en trekken wij ons dat aan. Bij ons heeft u dan de mogelijkheid een klacht in te dienen over onze geleverde service. Indien u dit meld tijdens of meteen na de massage dan zullen wij ons best doen om u als nog tevreden te stellen. Komt u er dan met mij persoonlijk echt niet uit dan kunt u een klacht indienen bij BMS waar Massage Praktijk Thai Smile bij is aangesloten. Ik zou dit zeer jammer vinden maar respecteer uw keuze.

8: Wij zijn een gediplomeerde Fysio Massage Praktijk

Bij ons vind u absoluut geen erotische massage of welke vorm van seksuele handelingen dan ook.  Massage Praktijk Thai Smile heeft ten alle tijden het recht u zonder opgaaf van redenen toegang tot de praktijk te weigeren. Seksuele toespelingen en/of verzoeken voor, tijdens af na een behandeling worden niet op prijs gesteld en kunnen leiden tot staken van de behandeling.

9: Overmacht 

 Thai Smile is niet gehouden aan het betalen van enige vorm van schadevergoeding als zij door overmacht een afspraak niet kan nakomen.

9: Wijziging van de Algemene Voorwaarden 

De Algemene Voorwaarden en op de website vermelde informatie kunnen door Massagepraktijk Thai Smile ten alle tijden worden gewijzigd. Wij zorgen er voor dat de wijzigingen niet nadelig zijn voor u.