Welkom bij Thai Smile

Thaise Massage in Delft

Over ons

Mijn naam is Piyada.

Ik ben geboren in het noorden van Thailand in de provincie Udon Thani. Nu woon ik in Delft met mijn man en mijn dochter. Ik vind het mooi om mensen te helpen die problemen hebben met bewegen. Ik wil mij dan ook verder blijven bekwamen in de veelheid van massage methoden en therapieën.

  

Persoonlijk, Betrokken en Bekwaam

Ik ben een gediplomeerde masseuse en heb veel ervaring in Thaise therapeutische massage. Ik stem de massage af op wat jij nodig hebt en aankan, waardoor de massage een helend en diep ontspannend effect heeft.

 

Thaise massage is een massage met diepe acupressuur en stevige strekkingen waardoor je je lichaam goed voelt. Je pijnlijke plekken komen altijd aan het licht, en die voel je ook.
Wij bouwen de intensiteit van strekkingen en druk langzaam op en stoppen als het lichaam aangeeft dat de grens bereikt is. De resultaten zijn verbluffend. na de behandeling voelt u pas hoe soepel uw spieren en gewrichten weer bewegen. Mensen zijn minder stram en voelen zich als herboren.

 

Geschiedenis

Dr. Jivaka Kumura Phaccha ontwikkelde meer dan 2500 jaar geleden massage als alternatief voor het genezen van kwaaltjes. Hij wordt beschouwd als de vader van de Traditionele Thaise Massage.

In 1832 liet Koning Rama III de teksten over en van de wijze van massage in een muur beitelen van de Tempel met de naam Wat Phra Chetuphon  Vimolmangklararm Rajwaramahaviharn of met zijn korte naam Wat Po (Tempel Po). Hij hoopte dat op deze manier de massage behouden zal blijven voor het nageslacht.

Tijdens een bezoek van Koning Bhumibol Adulyadej aan de tempel in december 1964 ontstond het idee om een school op te richten voor Traditionele Thaise Massage. Deze school is gehuisvest op en bij Wat Po en heet “Wat Po Thai Traditional Medical School”. Door het geven van de authentieke Traditionele Thaise Massage aan onze klanten eren wij Dr. Jivaka.

 รับสมัครหมอนวดแผนไทยนะค่ะ ใครสนใจติดต่อได้เลยตามเบอร์เว็ปไชร์ค่ะ  

 

Let op: Wij zijn een gediplomeerde Fysio Massage Praktijk. 
Bij ons vindt u absoluut geen erotische massage, happy-ending, of welke vorm van sexuele handelingen dan ook!