Thai Smile Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Lara Verbeek
19-09-20 14:09:29
Zeer goede Thaise massages en ik kom hier daardoor al jaren. Kundig en echt kennis van het lichaam. Voel me altijd super goed na de intensiteit van haar massages. Echt een aanrader, zowel voor inspanning als hardere massage waar ik zelf persoonlijk meer van houdt!
Daniëlle
18-09-20 19:55:41
Zeer tevreden over de ontspanningsmassage.
Henk Delf
17-09-20 08:09:52
Als vaste klant ben ik steeds weer positief verbaasd over de inzet van Piyada. Zij zoekt elke keer weer naar nog betere mogelijkheden. Binnenkort kunnen we ook gebruik maken van uitgebreide arrangementen. Wat dacht je van een heerlijk sauna, maar er is meer! Maak maar snel een afspraak.
Als je binnen komt zie en voel direct de goede faciliteiten en de vriendelijke sfeer. Even terug in Thailand! Thai smile is een topzaak met uitstekende massages en Piyada een professionele en zeer goede gastvrouw.
Probeer het zelf maar het is genieten.
XX
20-05-20 18:07:02
Ik heb door een versleten wervel en een beknelde zenuw al ruim 30 jaar schouder en nekklachten en daarvoor een heel leger aan behandelaars gehad, met wisselend resultaat. Op advies van een goede kennis heb ik op 24 juli 2019 een eerste traditionele Thaise massage ondergaan bij Thai Smile, met een verbluffend goed resultaat; ontspanning van alle verstijfde spieren in m´n schouders op een manier die ik al heel lang niet heb ervaren, En omdat Piyada zo ongeveer elke spier in m´n lichaam behandeld, is de ontspanning compleet en voelde ik me een ander mens na afloop. Sindsdien heb ik 7 behandelingen gehad met steeds hetzelfde, diep ontspannende resultaat. Piyada is een uiterst professionele, vriendelijke, zorgzame en geduldige masseuse. De kracht in haar handen is ongelofelijk. De behandelingen zijn stevig en af en toe best pijnlijk, maar het resultaat is er dan ook naar. Piyada weet intuïtief de problemen en blokkades in m´n rug, nek en schouders snel op te sporen en op de voor mij juiste manier aan te pakken. Kortom de behandelingen door Piyada bij Thai Smile in Delft zijn een absolute aanrader.

Paul
13-03-20 21:43:44
Word nu al zo’n twee jaar met enige regelmaat door Piyada gemasseerd. Ik ben veel op reis en heb op vele plekken massages gehad, ook in Azië.
Piyada staat gemakkelijk in de top 3 van de beste masseuses die ik ken. Hoop nog vele jaren bij haar terug te mogen komen!
Volgende
Tonen: 5  10   20